Kecskes Levente, medaliat cu bronz la Campionatul Internaţional de Atletism

Rezultat notabil pentru sportivul legitimat la Clubul Sportiv Municipal Zalău, Kecskes Levente, la Campionatul Internaţional de Atletism desfăşurat la finele săptămânii trecute, pe Cluj Arena. Atletul pregătit de Gheorghe Guşet a concurat în proba de săritura cu prăjina, clasându-se la final pe poziţia a III-a, Kecskes Levente fiind singurul sportiv legitimat la un club din Sălaj care a participat la această competiţie. Cea mai bună săritură a acestuia a măsurat 4,80 de metri, sportivul de la CSM Zalău fiind depăşit în clasament de Andrei Deliu (SCM Deva), care a sărit 4,90 metri şi de Bogdan Popa (Rapid Bucureşti – CSM Bucureşti), care a avut cea mai bună săritură – 5 metri.

Kecskes Levente a reuşit o săritură cu cinci centimetri mai bună decât la ediţia din acest an a Campionatului Naţional de Atletism organizat în sală, unde cea mai bună săritură a sa a măsurat 4,75 metri.
La Campionatul Internaţional de Ateltism de la Cluj-Napoca au participat 184 de atleţi din zece ţări, dintre care, 105 au concurat la masculin şi 79, la feminin.

Leave a Comment